Održavanje

 

 

FARBANJE ZIDOVA ULAZA U GARAŽE

 

Obaveštavamo vas je First Facility izvršio farbanje zidova, koji vode od obe rampe za ulaz/ izlaz u garažu u garažni prostor. Zidovi su ofarbani sivom bojom.

Radovi su sprovedeni na parceli GP5 i parceli GP 6.

 

IMG_1280 IMG_1281 IMG_1308 IMG_1279

FIRST FACILITY DONIRAO IGRALIŠTE  VREDNO 2 MILIONA DINARA NASELJU BELVILLE

 

slika-igralista-1U cilju poboljšanja kvaliteta života u beogradskom stambenom naselju Belville, 02. decembra 2016. godine svečano je otvoreno dečje igralište “Cvetići”. Tom prilikom, mališani su uživali u bogatom programu koji im je organizovan, a nisu izostali ni slatkiši i poklončići za decu.

Kako bi doprinela unapređenju sadržaja u naselju i nastavku dugogodišnje uspešne saradnje u pružanju usluga upravljanja i održavanja, austrijska kompanija First Facility poklonila je stanarima Belville-a novo dečje igralište. Tobogan kula, kućica, njihalice, ljuljaške, klackalica i drvena penjalica, poklon su ove društveno-odgovorne kompanije. Svečanom otvaranju prisustvovali su stanari i predsednici skupština zgrada, deca iz okolnih vrtića, ali i predstavnici gradske opštine Novi Beograd, zaposleni u kompaniji First Facility sa saradnicima i partnerima na projektu.

“Cilj ove akcije je da doprinese zajedničkom boljitku, izgradnji poverenja i nastavku partnerskog odnosa između kompanije First Facility i stanara naselja Belville. Naročito je važno stvoriti uslove za duži aktivni boravak dece na vazduhu i obezbediti im prostor za igru. Mi se bavimo profesionalnim održavanjem nekretnina i podizanjem kvaliteta života u okviru njih. Uložili smo ne samo novčana sredstva već i puno pozitivne energije i truda kako bi stanari Belville-a bili zadovoljni našim radom. Posebno su nam važni dečiji osmesi, pa ćemo se i ubuduće truditi da ne izostanu.” – istakla je za medije Sofija Vojnović, zamenica direktora kompanije First Facility koja od 2012. godine profesionalnim i sveobuhvatnim pristupom održava naselje Belville.

Ovu inicijativu pokrenuli su sami stanari naselja Belville u želji da svojim najmlađima stvore uslove za kvalitetnije i srećnije odrastanje. Uz podršku stambenih zgrada Zumbul, Jorgovan, Ruža, Lala i Krin, ova uspešno sprovedena akcija kompanije First Facility je još jedan dokaz da je društveno – odgovrno poslovanje prisutno i u Srbiji i da postoje kompanije koje se trude da urade nešto lepo za svoju zajednicu.

slika-igralista  slika-igralista-3

slika-igralista-4

slika-igralista-2

 

POČELA IZGRADNJA DEČJEG IGRALIŠTA „CVETIĆI“ U BELVILU

U ponedeljak, 24. oktobra 2016. godine, u naselju Belvil, na parceli GP – 6, iznad atletske staze, počela je izgradnja dečjeg igrališta „Cvetići“.

Igralište vredno 2 miliona dinara poklon je firme First Facility stanarima Belvila. First Facility posluje od 2009. godine u Srbiji i pruža kompletne facility management usluge u prvoklasnim poslovnim i stambenim objektima. Od 2012. godine First Facility tim aktivnim i stručnim upravljanjem održava i unapređuje vrednost nekretnina kao i nivo kvaliteta života u naselju Belvile. Od ove godine u održavanju naselja primenjuje se novi koncept koji pored upravljanja i tehničkog održavanja podrazumeva usluge održavanja higijene, obezbeđenja, održavanja zelenila i zimske službe.

Cilj ove poklon investicije je da doprinese zajedničkom boljitku, izgradnji poverenja i nastavku partnerskog odnosa između kompanije First Facility i stanara naselja, i dolazi kao odgovor na inicijativu stanara naselja Belville. Najvažniji razlog za realizaciju ovog projekta je stvaranje uslova za duži aktivni boravak dece na vazduhu.

Na površini igrališta koje će obuhvatati četiri polja i biti presvučeno specijalnom gumom, biće  montirani sledeći dečiji rekviziti: tobogan kula, kućica, dve njihalice na oprugama, četvorosed na federima, dve metalne ljuljaške sa dva sedišta, metalna klackalica i drvena penjalica sa konopcima.

Svi rekviziti su proizvedeni u skladu sa važećim evropskim standardom za bezbednost opreme za dečja igrališta EN 1176, a kontrolu i sertifikaciju će izvršiti DOO Jugoinspekt – Novi Sad.

Radove izvode kompanije Kreativni gradski centar, Pejkom i Beovrt.

Završetak radova je planiran za kraj novembra 2016. godine, kada će „Cvetići“ biti predati deci naselja i njihovim roditeljima na korišćenje.

Decije igraliste 1Decije igraliste 2

Decije igraliste 3

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani stanari,

Obaveštavamo vas da će kompanija First Facility u toku jula i avgusta organizovati i finansirati krečenje spoljašnjeg ulaznog pretprostora zgrada u naselju Belville, kako bi doprineli uređenju zajedničkih površina.

Od 01.04.2012. godine kompanija First Facility d.o.o. angažovana je od strane 26 Skupština stanara za usluge:

● upravljanja,
● administracije,
● tehničkog održavanja zajedničkih instalacija i opreme,
● koordinacije i nadzora drugih službi održavanja stambeno-poslovnog kompleksa Belville.

 

SPECIFIKACIJA AKTIVNOSTI TEKUĆEG ODRŽAVANJA
STAMBENOG NASELJA BELVILLE – BLOK 67, NOVI BEOGRAD

 

SPECIFIKACIJA AKTIVNOSTI USLUGA
MENADŽMENTA I ADMINISTRACIJE